Støttet af Socialministeriet
Økonomisk støtte fra Socialministeriet
marts 21, 2011
Første to mentorer uddannet
juni 6, 2012

Favrskov i bevægelse

Projektleder Tom Th. Pedersen holder oplæg i Favrskov Erhvervsråd.

På billedet: Projektleder Tom Th. Pedersen holder oplæg i Favrskov Erhvervsråd


Talentspejderne har fået en utrolig flot modtagelse i Favrskov kommune. Det er kommet til udtryk på mange forskellige måder.

I marts blev der skrevet mange flotte artikler i de lokale aviser. Borgmester Nils Borring stillede sig til rådighed for interview, hvor han roste projektet og gav det sin opbakning. Se link.

Talentspejderne fik lov til at holde oplæg for medlemmerne i Favrskov Erhvervsråd. Desuden har rådet givet udtryk for, at de også i fremtiden vil medtænke vores forening i deres aktiviteter, når det kan fremme vores sag.

I april og maj er der iværksat mange forskellige aktiviteter for at rekruttere frivillige mentorer på de lokale virksomheder. De fleste virksomheder i kommunen har allerede fået en personlig afleveret invitation til at deltage på et informationsmøde. Bibliotekerne i Ulstrup, Hadsten, Hinnerup og Hammel har gratis stillet lokaler til rådighed. Andre har fået en personlig opringning.

Enkelte virksomheder har allerede givet tilsagn om at stille medarbejdere til rådighed som mentorer for unge i lokalområdet.

Mentorkurset for det første hold mentorer vil blive afholdt den 8.-9. juni kl. 8.30-15.30. Lokalerne er udlånt af Favrskov Erhvervscenter uden beregning. Det er rigtig flot!