Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Erhvervskandidaterne​

I 2023 fik Landsforeningen Talentspejderne midler fra Tuborgfondet til – i perioden 2023 til 2024 – at udvikle talentprogrammet ”Erhvervskandidaterne” for unge i alderen 16-25 år, der endnu ikke er kommet i uddannelse og job.

I samarbejde med nogle af landets førende læringseksperter har vi udviklet et banebrydende forløb, der hjælper de unge med at finde deres evner og talenter. Herefter støttes de unge til at finde en uddannelse eller et job, der passer til dem.​

Bliv talentspejder!

Gør din virksomhed socialt ansvarlig

​Alle Talentspejdere er medarbejdere på socialt ansvarlige virksomheder, som giver deres medarbejdere lov til at bruge 45 min. hver uge på at lave frivilligt socialt arbejde i arbejdstiden. Medarbejderne forpligter sig til at bruge tilsvarende af deres fritid.

Den unge mødes med sin talentspejder ca. en gang om ugen. Sammen gennemgår de nu talentprogrammet, som består af et guidet forløb på 24 møder af ca. 1½ time. Møderne holdes på talentspejderens egen arbejdsplads.

I områder, hvor der ikke er så mange virksomheder kan erhvervsaktive efterlønnere og pensionister også fungere som talentspejdere. Alle talentspejdere skal gennemgå et obligatorisk kursus på én dag. På kurset bliver de frivillige klædt på til at bruge de værktøjer, der bruges for at finde den unges evner og talenter.

Læs mere her

Hvem er Erhvervskandidaterne?

Alle unge har evner og talenter!

Alt for mange unge går ud af folkeskolen uden at være bevidste om, hvad de er gode til. Det gør dem rådvilde og desorienterede, når de skal vælge uddannelse og job. Nogle unge kommer slet ikke i gang med en uddannelse, hvilket øger deres risiko for at komme til at leve på offentlig forsørgelse.

Alle har evner og talenter! Det handler blot om at hjælpe de unge til at få øje på dem!

Vi har flere års erfaring med at finde unges evner og talenter. Flere hundrede unge har deltaget i forløb og hele 80 pct. af de unge kommer videre i uddannelse eller job.

Læs mere her

Foodcamp​

Foodcamp der hjælper den unge sundt på vej

Man kan ikke udfolde sine evner og talenter fuldt ud, hvis ikke man ikke får god og sund kost. I samarbejde med den kendte kostkonsulent og foredragsholder Frede Bräuner har vi udviklet en Foodcamp af én dags varighed. Da foodcampen er en god anledning til at lære den unge godt at kende, skal den frivillige talentspejder også deltage her.

Om formiddagen undervises teoretisk om sund mads betydning for en sund krop og psyke, så man kan klare en krævende arbejdsdag. Dernæst vil undervisningen fortsætte i et skolekøkken, hvor de unge og mentor laver mad sammen og lærer principperne for ernæringsrigtig og sund morgenmad, frokost og aftensmad.

Ud over god kost, motion og søvnvaner vil den unge få viden om betydningen af, at have gode vaner og setups for at få en struktureret hverdag. Alt sammen det der skal til, for at få et velfungerende arbejdsliv.

Alle unge har evner og talenter

Talentspejderne har i samarbejde med landets førende læringseksperter udviklet et banebrydende talentprogram for unge i 7. - 9. klasser, der har behov for en god rollemodel.

Fokus på evner og talenter for de 12 - 25 årige

Et banebrydende talentprogram

Corporate volunteering

Socialt ansvar med mening​

Et plus på den personlige bundlinje​

Vær med til at gøre en forskel for et ungt menneske

Gør en forskel!

Med koncept ”Kandidaterne” kan I være med til at gøre en positiv forskel. Vi søger derfor ansatte på lokale virksomheder, som vil være talentspejdere og mentorer for unge mellem 17 og 29 år, så de kan blive inspireret og få ideer til valg af uddannelse og job.

Erfaringer viser, at det er den bedste måde hjælpe dem på. Samtidig med at udvise et socialt ansvar får I mulighed for at håndplukke talenter til jeres egen virksomhed.

Kandidaterne er støttet af:​

Ring: 25 77 86 46

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

kontakt@talentspejderne.org 

Landsforeningen Talentspejderne

CVR: 34102066

Koglevej 36, 8960 Randers SØ

Klik her for rutevejledning

Hovedsponsor​

tuborg-logo

white-facebook-fill2