Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Talentspejderne gør en forskel for dit barn

​Hvorfor et mentorforløb?

Som ung er det let at slå sig selv oven i hovedet med det, man ikke kan. Langt vanskeligere er det at se værdien i at være den person, man er og det man kan. Som forældre gør man selvfølgelig hvad man kan for at opbygge sit barns selvværd og selvtillid. Det gør den unges lærere forhåbentlig også. Men det gør en stor forskel at møde en ”anderledes” voksen, en person, der har overskud og ressourcer til at anerkende en, som den man er, og med de evner, styrker og talenter man har.

Hos Talentspejderne tror vi på, at alle har evner, styrker og talenter. Det hjælper vores Talentspejdere de unge med at blive bevidste om. Fra unge, som har gennemført vores talentprogram, hører vi, at deres selvtillid og selvværd vokser. Det i sig selv kan skabe den nødvendige motivation til at komme videre og flere af dem oplever, at de pludselig klarer sig bedre i skolen – uden der er tale om lektiehjælp.

​24 møder

Til de 24 møder, dit barn har sammen med sin talentspejder, er der et fastlagt program, hvor den frivillige gennem opgaver, træning, spil og gode snakke støtter dit barn i at:

  • se og udfolde sine evner, talenter og karakterstyrker
  • udvikle sine uddannelseskompetencer
  • kende sine læringsstile og intelligenser, så dit barn får lettere ved at lære og
    sætte mål for fremtiden
  • tilegne sig gode redskaber og værktøjer til at trives og have det godt med sig selv

Dit barns Talentspejder vil gennem programmet også hjælpe dit barn med at blive mere initiativrig, selvstændig, engageret, ambitiøs, pligtopfyldende, konstruktiv, kreativ og få mere overblik og struktur, m.m.

​Hvad andre forældre siger:

Vi mener begge to at vi kan mærke en klar forbedring af Michaels koncentration. Han er blevet et mere roligt væsen og han er blevet mere moden. Han bliver naturligvis også ældre og det kan vi tydelig mærke, men vi er også enige om at det klart har en virkning at han kommer hos sin mentor.

Connie Kromann, Hinnerup

Det har været som at vinde i lotteriet. Vi har fået en pige som er blevet mere fri og siger fra når der er noget hun ikke til er tilfreds med. Som hun selv siger, det er det bedste der nogensinde er sket i mit liv.

Hanne Elisabeth Hovaldt, Randers

Det var været fantastisk at følge med på sidelinjen og se den kæmpe udvikling Sarah har været igennem i forløbet. Tak til Marianne og til Talentspejderne for den helt specielle mulighed I har givet Sarah.

Rikke Dupont, Randers

Jeg har fået en gladere dreng hjem.

Irna Vilslev Hvam Andersen, Tarm

Nu er Nicklas en mere åben dreng og slet ikke så genert. Det er utroligt positivt at opleve det.

Rene Villumsen, Ballerup

Alle unge har evner og talenter

Talentspejderne har i samarbejde med landets førende læringseksperter udviklet et banebrydende talentprogram for unge i 7. - 9. klasser, der har behov for en god rollemodel.

Fokus på evner og talenter for de 12 - 25 årige

Et banebrydende talentprogram

Corporate volunteering

Socialt ansvar med mening​

Et plus på den personlige bundlinje​

​Hvad en Talentspejder er?

En Talentspejder er en frivillig voksen, som enten er ansat i en virksomhed eller ejer sin egen virksomhed. Det kan også være en efterlønner og pensionist. Det er en person, som kun ønsker at hjælpe dit barn med at se sine evner, styrker og talenter - alt det, dit barn er god til! Alle frivillige i Talentspejderne har været på et certificerende kursus, hvor de lærer at blive gode talentspejdere. Alle frivillige skal fremvise en ren straffe- og børneattest.

Hvordan foregår det?

På hvert af de 24 møder arbejder dit barn sammen med sin talentspejder omkring nogle rigtig gode og spændende opgaver udviklet i samarbejde med førende eksperter. De handler om, hvilke styrker, evner og talenter dit barn har. Og husk - alle mennesker har evner og talenter. Talentspejderen hjælper dit barn med at se og bruge dem endnu mere. Dit barn og den frivillige mødes aldrig alene privat.

Emner på møderne:

  • Fokus på gode personlige egenskaber, dit barn er måske kreativ, modig eller en rigtig god ven!​
  • Hvad dit barn drømmer om, og hvad der skal til for at gøre drømmen til virkelighed?​
  • Hvad barnet kan gøre for at bruge sine evner og talenter mere i skolen!
  • Hvilke uddannelser dit barn med fordel kan vælge ud fra de intelligenser det har!

 
​Måske er der noget, som er vanskeligt for dit barn. Talentspejderen er her en fortrolig voksen, som har tavshedspligt.

Vi får masser af selvtillid!

Gustav, Daniel og Julie har deltaget i Talentspejdernes talentprogram. Hør hvad de har fået ud af et mentorforløb.

Ring: 25 77 86 46

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

kontakt@talentspejderne.org 

Landsforeningen Talentspejderne

CVR: 34102066

Koglevej 36, 8960 Randers SØ

Klik her for rutevejledning

Hovedsponsor​

tuborg-logo

white-facebook-fill2