Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

kontakt os i dag

Kontakt Talentspejderne for yderligere information

Vil du høre mere om hvordan du kan blive mentor eller hvordan vi kan hjælpe dig, så er er altid velkommen til at kontakte os. 

Benyt vores formular eller find vores øvrige kontaktoplysninger længere nede på siden. Her kan du også læse mere om vores dygtige og engagerede medarbejdere.

Ring eller skriv til os direkte

Ring på: 25 77 86 46

Skriv til: kontakt@talentspejderne.org

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Vores team​

tom-pedersen

Tom Pedersen​

Chefkonsulent og fundraiser​​​

Telefon: 25 77 86 46

Jeg har arbejdet med mentoring siden 1997. I beskedenhed kan det vel siges at jeg er en af landets pionerer på området og har også skrevet flere bøger om emnet. Har selv været mentor for 15 unge.​

jbn

Jeanne Banke Nielsen

Konsulent Fyn

Telefon: 61 55 50 10

​Jeg har en alsidig uddannelses og erhvervsmæssig baggrund. Mit omdrejningspunkt har altid været vækst - fra leder og videre til konsulent med fokus på lederudvikling og organisationsudvikling. Jeg brænder for at se andre mennesker vokse. Vokse til mennesker der kan udfolde deres evner, talenter og kompetencer. Jeg nyder at skabe relationer både privat og arbejdsmæssigt. Jeg har i flere omgange været aktiv frivillig bl.a. for Selvhjælp Nordfyn som torv hold/igangsætter og for Røde Kors som koordinator i et projekt for børn af indsatte forældre.

laila

Laila Leerholm

 

Telefon:​

E-mail:  

Jeg er oprindeligt uddannet jurist og har arbejdet med Personale og HR gennem mange år. Jeg er siden hen uddannet mediator (konfliktmægler) og coach. En stor del af mit arbejdsliv har jeg brugt på at undervise i forskellige emner inden for mine uddannelser og jeg har altid været meget optaget af, hvordan jeg kan bidrage til andre menneskers læring og udvikling, så man hver især kan udfolde det potentiale man her, og dermed også med tiden kan blive i stand til selv at tage ansvar for egen læring og udvikling.

frede-brauner

Frede Braüner

Projektkoordinator og konsulent Østjylland​

Telefon: 30 91 39 90

​Jeg blev uddannet folkeskolelærer 1983 og arbejdede i folkeskolen frem til 1985, hvor jeg blev ansat i Heltidsundervisningen under Århus Ungdomsskole. Igennem alle årene har jeg beskæftiget mig med sammenhængen mellem kost, adfærd og indlæringsevne. I 2002 udgav jeg bogen Kost – adfærd – indlæringsevne. Jeg har arbejdet med at udvikle nye metoder og principper i forbindelse med vejledning af børn og unge. Metoderne, der har været anvendt i kommuner og instruktioner, er blevet en del af Landsforeningen Talentspejdernes projekt ” Kandidaterne”, hvor jeg er projektkoordinator i Vejle, Kolding og Haderslev Kommune.

Alle unge har evner og talenter

Talentspejderne har i samarbejde med landets førende læringseksperter udviklet et banebrydende talentprogram for unge i 7. - 9. klasser, der har behov for en god rollemodel.

Fokus på evner og talenter for de 12 - 25 årige

Et banebrydende talentprogram

Corporate volunteering

Socialt ansvar med mening​

Et plus på den personlige bundlinje​

Ring: 25 77 86 46

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

kontakt@talentspejderne.org 

Landsforeningen Talentspejderne

CVR: 34102066

Koglevej 36, 8960 Randers SØ

Klik her for rutevejledning

Hovedsponsor​

logo-coolunite

white-facebook-fill2