Kontakt

Find os her

 

Kontakt talentspejderne

Tom Pedersen

Chefkonsulent og fundraiser

25 77 86 46


Jeg har arbejdet med mentoring siden 1997. I beskedenhed kan det vel siges at jeg er en af landets pionerer på området og har også skrevet flere bøger om emnet. Har selv været mentor for 15 unge.

Frede Braüner

Projektkoordinator og konsulent Østjylland

30913990


Jeg blev uddannet folkeskolelærer 1983 og arbejdede i folkeskolen frem til 1985, hvor jeg blev ansat i Heltidsundervisningen under Århus Ungdomsskole. Igennem alle årene har jeg beskæftiget mig med sammenhængen mellem kost, adfærd og indlæringsevne. I 2002 udgav jeg bogen Kost – adfærd – indlæringsevne. Jeg har arbejdet med at udvikle nye metoder og principper i forbindelse med vejledning af børn og unge. Metoderne, der har været anvendt i kommuner og instruktioner, er blevet en del af Landsforeningen Talentspejdernes projekt ” Kandidaterne”, hvor jeg er projektkoordinator i Vejle, Kolding og Haderslev Kommune.

Jeanne Banke Nielsen

Konsulent Fyn

61555010


Jeg har en alsidig uddannelses og erhvervsmæssig baggrund. Mit omdrejningspunkt har altid været vækst - fra leder og videre til konsulent med fokus på lederudvikling og organisationsudvikling. Jeg brænder for at se andre mennesker vokse. Vokse til mennesker der kan udfolde deres evner, talenter og kompetencer. Jeg nyder at skabe relationer både privat og arbejdsmæssigt. Jeg har i flere omgange været aktiv frivillig bl.a. for Selvhjælp Nordfyn som torv hold/igangsætter og for Røde Kors som koordinator i et projekt for børn af indsatte forældre.

Marianne K. Møller

Konsulent Midt- og Vestjylland

23939030


Jeg har en master i Nordisk Sprog og Litteratur og Business Administration med speciale i storytelling som virksomhedskommunikation. Har siden 2004 arbejdet med kommunikation og udvikling af organisationer, ledere og medarbejdere. Er derudover certificeret mediator/konfliktmægler og IKT-leder.

Hanna Christensen-Dalsgaard

Konsulent Odense

61226010


Jeg har 30 års erfaring som bibliotekar, og det personlige møde med børn og voksne er min helt store interesse. Jeg er udadvendt, kreativ og er god til at samarbejde. Jeg har stor erfaring med undervisning fra 0. kl. til gymnasiet og er meget engageret i at lave arrangementer til både børn og voksne.


Bestyrelsesmedlemmer

Ulrik Husum

Bestyrelsesformand


Fhv. centerchef Tradium

Kirsten Terkilsen

Næstformand


Kathrina Husum Kjærsgaard

Bestyrelsesmedlem


HR-chef, Bilka Randers

Trine Bek Gold

Bestyrelsesmedlem


Viceskoleleder og forældrevejleder på Løkkefondens DrengeAkademi

Peter Dam

Bestyrelsesmedlem


Uddannet elektriker, uddannet lærer, 24 år i efterskoleverden, heraf 16 som forstander. Foreningsvejleder og foreningskonsulent i DGI Sønderjylland i samlet 10 år, med foreningsudvikling og samarbejde som kerneområde. Erfaring fra adskillige bestyrelser og råd, både som menigt medlem og som formand.

Peder Kloppenborg

Bestyrelsesmedlem


Ejnar Bo Pedersen

Bestyrelsesmedlem


Sekretariatschef i Ungdomsskoleforeningen, cand. scient. adm. Tidligere leder af Teknisk Skoleforening i 8 år, udviklingschef på gartnerskolen Søhus i 3 år samt Uddannelseskonsulent i Odense Kommune m.fl. Mere end 25 år som eksterne lektor på Syddansk Universitet i organisation, ledelse, strategi, ændringsprocesser, politik m.v. Fodbolddommer på mellemhøjt niveau

Tom Th. Pedersen

Bestyrelsesmedlem


Chefkonsulent og fundraiser