Kontakt

Find os her

 

Kontakt talentspejderne

Tom Pedersen

Chefkonsulent og fundraiser

25 77 86 46


Jeg har arbejdet med mentoring siden 1997. I beskedenhed kan det vel siges at jeg er en af landets pionerer på området og har også skrevet flere bøger om emnet. Har selv været mentor for 15 unge.

Frede Braüner

Projektkoordinator

30913990


Jeg blev uddannet folkeskolelærer 1983 og arbejdede i folkeskolen frem til 1985, hvor jeg blev ansat i Heltidsundervisningen under Århus Ungdomsskole. Igennem alle årene har jeg beskæftiget mig med sammenhængen mellem kost, adfærd og indlæringsevne. I 2002 udgav jeg bogen Kost – adfærd – indlæringsevne. Jeg har arbejdet med at udvikle nye metoder og principper i forbindelse med vejledning af børn og unge. Metoderne, der har været anvendt i kommuner og instruktioner, er blevet en del af Landsforeningen Talentspejdernes projekt ” Kandidaterne”, hvor jeg er projektkoordinator i Vejle, Kolding og Haderslev Kommune.

Louise Schubert

Konsulent Østjylland

71958070


Jeg har flere års erfaring med forretningsudvikling, branding, CSR, relationspleje og den gode fortælling. Både som sparringspartner, underviser og oplægsholder.

Jeanne Banke Nielsen

Konsulent Fyn

61555010


Jeg har en alsidig uddannelses og erhvervsmæssig baggrund. Mit omdrejningspunkt har altid været vækst - fra leder og videre til konsulent med fokus på lederudvikling og organisationsudvikling. Jeg brænder for at se andre mennesker vokse. Vokse til mennesker der kan udfolde deres evner, talenter og kompetencer. Jeg nyder at skabe relationer både privat og arbejdsmæssigt. Jeg har i flere omgange været aktiv frivillig bl.a. for Selvhjælp Nordfyn som torv hold/igangsætter og for Røde Kors som koordinator i et projekt for børn af indsatte forældre.

Marianne K. Møller

Konsulent Midt- og Vestjylland

23939030


Jeg har en master i Nordisk Sprog og Litteratur og Business Administration med speciale i storytelling som virksomhedskommunikation. Har siden 2004 arbejdet med kommunikation og udvikling af organisationer, ledere og medarbejdere. Er derudover certificeret mediator/konfliktmægler og IKT-leder.

Hanna Christensen-Dalsgaard

Konsulent Odense

61226010


Jeg har 30 års erfaring som bibliotekar, og det personlige møde med børn og voksne er min helt store interesse. Jeg er udadvendt, kreativ og er god til at samarbejde. Jeg har stor erfaring med undervisning fra 0. kl. til gymnasiet og er meget engageret i at lave arrangementer til både børn og voksne.


Bestyrelsesmedlemmer

Ulrik Husum

Bestyrelsesformand


Fhv. centerchef Tradium

Ole Krogh

Kasserer


Fhv. Skoleleder, Favrskov kommune

Kathrina Husum Kjærsgaard

Bestyrelsesmedlem


HR-chef, Bilka Randers

Troels Christensen Lund

Bestyrelsesmedlem


Formand -Talentspejderne - Lokalafdeling Favrskov

Tom Th. Pedersen

Bestyrelsesmedlem


Chefkonsulent og fundraiser