Kontakt

Find os her

 

Kontakt talentspejderne

Tom Pedersen

Sekretariatschef. Projektleder

25 77 86 46


Jeg har arbejdet med mentoring siden 1997. I beskedenhed kan det vel siges at jeg er en af landets pionerer på området og har også skrevet flere bøger om emnet. Har selv været mentor for 15 unge.

Frede Braüner

Projektkoordinator

30913990


Jeg blev uddannet folkeskolelærer 1983 og arbejdede i folkeskolen frem til 1985, hvor jeg blev ansat i Heltidsundervisningen under Århus Ungdomsskole. Igennem alle årene har jeg beskæftiget mig med sammenhængen mellem kost, adfærd og indlæringsevne. I 2002 udgav jeg bogen Kost – adfærd – indlæringsevne. Jeg har arbejdet med at udvikle nye metoder og principper i forbindelse med vejledning af børn og unge. Metoderne, der har været anvendt i kommuner og instruktioner, er blevet en del af Landsforeningen Talentspejdernes projekt ” Kandidaterne”, hvor jeg er projektkoordinator i Vejle, Kolding og Haderslev Kommune.

Maibritt Henning Bajric

Konsulent Fyn

61 55 50 10


Jeg har som uddannet pædagog og Cand. Mag. i Pædagogik flere års erfaring med at facilitere læreprocesser, relations- og udviklingsarbejde. Jeg har selv været aktiv frivillig, bl.a. som mentor for Talentspejderne.

Louise Schubert

Konsulent Østjylland

71958070


Jeg har flere års erfaring med forretningsudvikling, branding, CSR, relationspleje og den gode fortælling. Både som sparringspartner, underviser og oplægsholder.

Marlene Damgaard

Konsulent Vestjylland

23 93 90 30


Jeg har en faglig baggrund som rådgiver og projektleder og har flere års erfaring med at engagere kommuner, virksomheder, foreninger og uddannelsesinstitutioner til samarbejde. Jeg har selv været mentor for Talentspejderne.

Sandi Sjørup

FundraiserAnnette Raunsholt

Konsulent Sjælland

61 22 60 10


Jeg har en faglig baggrund fra positiv psykologi og Teori U og har mange års erfaring med udvikling af samfundsgavnlige projekter på børneområdet samt med rekruttering og ledelse af frivillige.

Bestyrelsesmedlemmer