Kontakt

Find os her

 

Kontakt talentspejderne

Tom Pedersen

Sekretariatschef. Projektleder

25 77 86 46


Jeg har arbejdet med mentoring siden 1997. I beskedenhed kan det vel siges at jeg er en af landets pionerer på området og har også skrevet flere bøger om emnet. Har selv været mentor for 15 unge.

Frede Braüner

Projektkoordinator

30913990


Jeg blev uddannet folkeskolelærer 1983 og arbejdede i folkeskolen frem til 1985, hvor jeg blev ansat i Heltidsundervisningen under Århus Ungdomsskole. Igennem alle årene har jeg beskæftiget mig med sammenhængen mellem kost, adfærd og indlæringsevne. I 2002 udgav jeg bogen Kost – adfærd – indlæringsevne. Jeg har arbejdet med at udvikle nye metoder og principper i forbindelse med vejledning af børn og unge. Metoderne, der har været anvendt i kommuner og instruktioner, er blevet en del af Landsforeningen Talentspejdernes projekt ” Kandidaterne”, hvor jeg er projektkoordinator i Vejle, Kolding og Haderslev Kommune.

Louise Schubert

Konsulent Østjylland

71958070


Jeg har flere års erfaring med forretningsudvikling, branding, CSR, relationspleje og den gode fortælling. Både som sparringspartner, underviser og oplægsholder.

Marlene Damgaard

Konsulent Vestjylland

23 93 90 30


Jeg har en faglig baggrund som rådgiver og projektleder og har flere års erfaring med at engagere kommuner, virksomheder, foreninger og uddannelsesinstitutioner til samarbejde. Jeg har selv været mentor for Talentspejderne.

Annette Raunsholt

Konsulent Sjælland

61 22 60 10


Jeg har en faglig baggrund fra positiv psykologi og Teori U og har mange års erfaring med udvikling af samfundsgavnlige projekter på børneområdet samt med rekruttering og ledelse af frivillige.

Jeanne Banke Nielsen


Jeg har en alsidig uddannelses og erhvervsmæssig baggrund. Mit omdrejningspunkt har altid været vækst - fra leder og videre til konsulent med fokus på lederudvikling og organisationsudvikling. Jeg brænder for at se andre mennesker vokse. Vokse til mennesker der kan udfolde deres evner, talenter og kompetencer. Jeg nyder at skabe relationer både privat og arbejdsmæssigt. Jeg har i flere omgange været aktiv frivillig bl.a. for Selvhjælp Nordfyn som torv hold/igangsætter og for Røde Kors som koordinator i et projekt for børn af indsatte forældre.

Bestyrelsesmedlemmer

Ulrik Husum

Bestyrelsesformand


Fhv. centerchef Tradium

Ole Krogh

Kasserer


Fhv. Skoleleder, Favrskov kommune

Kathrina Husum Kjærsgaard

Bestyrelsesmedlem


HR-chef, Bilka Randers

Troels Christensen Lund

Bestyrelsesmedlem


Formand -Talentspejderne - Lokalafdeling Favrskov