Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Om os

Favrskov Lokalforening

Bestyrelse:

Formand Susanne Grooss
Mail: kontakt@talentspejderne.dk
Tlf. 5363 5591

​Lokalforeningen Talentspejderne Favrskov blev oprettet i begyndelsen af 2012. Lokalforeningen driver i dag mentorordningen i Favrskov Kommune.

Siden starten har vi i Talentspejderne hjulpet skoleelever i Favrskov med at finde deres evner og talent. Vores frivillige mentorer hjælper gennem et gennemarbejdet mentorprogram de unge til at finde tilliden og troen på sig selv. Det er en vigtig forudsætning for at tage en uddannelse efter folkeskolen.

Vores arbejde består i, at sørge for at skaffe nok mentorer til de unge, som visiteres til en mentor. Derudover arrangerer vi fundraising events, netværksmøder for mentorerne og kursus dage for kommende mentorer.

Mentorordningen har så stor succes i Favrskov, at der nu mangler flere frivillige hænder. Læs mere her.

Favrskov kommune og Landsforeningen Talentspejderne, indgik i 2012 et samarbejde om at udvikle et særligt talentprogram for unge i udskolingen. I samarbejde med nogle af landets førende læringseksperter blev der lavet et program bestående af 24 møder, hvor frivillige fra erhvervslivet mødes med de unge i halvanden time cirka hver uge efter skoletid.

Formålet er at opbygge den unges tro på egne evner og talenter, samt at blive inspireret til valg af uddannelse ud fra disse.

Programmet har efterfølgende opnået stor succes, og er i dag at finde i 18 kommuner i hele landet. Landsforeningen har hovedkontor i Ulstrup.

Alle unge har evner og talenter

Talentspejderne har i samarbejde med landets førende læringseksperter udviklet et banebrydende talentprogram for unge i 7. - 9. klasser, der har behov for en god rollemodel.

Fokus på evner og talenter for de 12 - 25 årige

Et banebrydende talentprogram

Corporate volunteering

Socialt ansvar med mening​

Et plus på den personlige bundlinje​

Ring: 25 77 86 46

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

kontakt@talentspejderne.org 

Landsforeningen Talentspejderne

CVR: 34102066

Koglevej 36, 8960 Randers SØ

Klik her for rutevejledning

Hovedsponsor​

tuborg-logo

white-facebook-fill2